Glutenarme kroket gemaakt van ORFI-food ingredients is nog lekkerder.

Een glutenvrije kroket bevat minder dan 20ppm gluten. Een goedkopere variant is de kroket met een zeer laag glutengehalte en bevat minder dan 100ppm ervan. (Alhoewel meestal wordt gesproken of geschreven over `glutenvrij` wordt meestal bedoeld `gliadine` vrij. Gliadine is de glutenvariant die glutenintolerantie kan veroorzaken en die vooral in tarwe voorkomt. Er komt ook gluten voor in mais of rijst, echter die bevat geen of nauwelijks gliadine en daarvoor hoeft de coeliakie patiënt zich ook geen zorgen te maken.

Een glutenvrije kroket of een kroket met een zeer laag glutengehalte kan in plaats van tarwe ingrediënten worden bereid met de tarwevrije ingrediënten van ORFI-food.



Er zijn ook ORFI-food ingredients beschikbaar die het goed doen in de oven of magnetron.

Glutenvrije kroket bevat minder dan 20ppm gluten. Proef de glutenarme kroket met een zeer laag glutengehalte, die bevat minder dan 100ppm gluten.

Design by Peardesigns