Innovaties van de ORFI-food ingredients geven uw meer concurrentiekracht.

Innovaties waarop de ORFI-food ingredients zijn gebaseerd, leiden tot een win/win situatie zowel voor ORFI-food en alsmede voor haar afnemers. Met de ORFI-food ingredients beschikt u over de laatste innovatieve food ingredients. Er is ruim 3 jaar intens gewerkt om tot de innovatieve ORFI-food ingredients te komen. Mede met behulp van subsidies is de kennis geheel zelfstandig ontwikkeld en geoctrooieerd. Bij vele afnemers hebben de unieke ORFI-food ingredients een aantal testen ondergaan en kunnen de toets der kritiek geheel doorstaan.Deze uitvoerige testen namen ongeveer een jaar in beslag. Het tijdstraject tussen gedachtevorming en concrete toepassing heeft ongeveer een jaar of 5 in beslag genomen.



De innovatie

De innovatie bestaat eruit door enerzijds zijstromen die rijk zijn aan specifieke voedingsvezels in een bepaalde verhouding te mengen met anderzijds zijstromen die rijk zijn aan zetmeel. Afhankelijk van de toepassing kan dit mengsel worden geëxtrudeerd, gedroogd en vermalen. Dit geheel is neergelegd in een patent dat ongeveer 40 pagina`s omvat. De mix als een product draagt zorg voor:





De samenstelling ervan wordt bepaald door de toepassing evenals de processing. Een ORFI-hydro heeft een andere samenstelling dan glutenvrije ORFI-crumbs en worden anders geproduceerd. De ORFI-hydro die als binder in ragout wordt gebruikt heeft een andere samenstelling dan de ORFI-hydro die als binder wordt gebruikt in vismince. Elke toepassing kent dus haar eigen samenstelling en haar eigen manier van produceren. Hierdoor kan ook worden ingespeeld op de wensen van de klant.



Innovaties geven meer concurrentiekracht

De ORFI-food ingredients geven uw bedrijf meer concurrentiekracht door:





Innovaties van ORFI-food dragen bij aan lagere integrale kostprijs, betere smaakbeleving, beperking aantal ingrediënten, verduurzaming en gezondheid.

Design by Peardesigns